Дозвольте провести вас на шляху до успіху
Convene
 
    Сприяння ефективності бізнесу і вічна перспектива
 
 
 
     Convene – це місце для дивовижного зростання бізнесу, збільшення прибутку і управління ризиками, але це також місце для духовного дозрівання. Це життєвий досвід, який вплине на вас на більш високих рівнях, ніж ви можете собі уявити. Якщо ви «зробили це» у всіх аспектах свого життя, то вас не цікавитиме те, що Convene може запропонувати вам, вашій родині або вашому бізнесу.
 
  Але якщо ви:
 
… цінуєте навчання і зростання, а також потребуєте мудрого бізнес-консультанта від успішних бізнес-партнерів – керівників і власників бізнесу, таких як ви;
 
… розумієте, що ви перебуваєте в процесі під назвою Життя, і що, можливо, у вас немає всього цього разом духовно або особистісно, ​​або в плані відносин, або навіть в бізнесі;
 
… бажаєте побудувати своє життя і бізнес за Божими принципами;
 
… потребуєте безпечного та конфіденційного середовища для роботи і вирішення реальних проблем і можливостей;
 
… шукаєте підтримуючу фінансову відповідальність від довірених колег і готові відповісти взаємністю вашим бізнесом і життєвим досвідом;
 
… бажаєте залишити спадщину, яка шанує Бога, вашу родину, ваших друзів, цінних співробітників і незліченну кількість бізнес-партнерів;
 
             … значить ви є християнським лідером, у якого немає фінансового або духовного вибору, але маєте стати членом Convene, щоб застрахувати всі аспекти вашого майбутнього успіху в цій подорожі, яке ми називаємо Життям!
 
 
Ви приділяєте пріоритетну увагу Богу, сім’ї та бізнесу в правильному порядку або взагалі не приділяєте? Чи здається вам, що ви живете в світі з успіхом, який змушує вас відчувати, що у вас немає іншого вибору, окрім як жити в бульбашці бізнесу, сім’ї, Бога, якщо ви коли-небудь захочете вижити у фінансовому відношенні. Ви керуєте своїм бізнесом або ваш бізнес управляє вами? Чи є щоденні вимоги приголомшуючими і іноді виснажливими? Чи прагнете ви до переділу в своєму житті, молитесь за Баланс, задаєтесь питанням, чи зможете ви коли-небудь знайти якусь перерву в замкнутості, яку ви знаєте як Лідерство?
 
На відміну від завитків Мертвого моря, які були втрачені протягом тисячі років в печерах Кумрана, відповіді на ваші потреби, помилки і т. д. не втрачаються. Ці відповіді можна знайти в Святому Письмі, і вони просто чекають, коли ви відкриєте їх для себе. Якщо багато з цих відповідей здаються вам втраченими всі ці роки, це просто тому, що ви не обрали правильний шлях, щоб відкрити вічну мудрість, знайдену в Писанні.
 
Convene і ваш форум християнських ділових партнерів – це Цей шлях.
 
Через розкриті секрети Священного Писання і мудрі поради ваших колег в бізнесі, Convene і я допоможемо вам знайти велику ступінь всього, що ви шукаєте. Успіх, особистий і професійний, межа, Баланс, Мир, Зростання, Виконання і, в кінцевому рахунку, значимість, як Духовно, так і в плані відносин.
 
Приєднуйтесь до нас зараз!
 
 
Кен Стайлз
Голова Convene